Deretter skjærer du opp laksen i tynne biter og anretter. Kutt opp mango, vårløk ogavokado. Jeg velger å tro at dette er en vitaminbombe, og hvem trenger ikke det nå på vinteren
Fantastisk fisk, som kan spise like godt rått som tilbredet i ovn eller på panne. Norsk laksog her Salmalaks, er usedvanelig digg og kan virkelig ikke sammenlignes med andre typer laks
Så her er en enkel laks-middag med masse og gode fett og proteiner. - Kinakål- Purreløk- Soltørkede tomater- Avokado helBland sammen og dryss litt olivenolje, balsamicoedikk, salt og pepper
Laksen smaker best når den ikke er for stekt. Del opp avokado i skiver og strø sesamfrø over. Hakk chili og hvitløk og bland sammen med ingrediensene til sausen
Laksen smaker best når den ikke er for stekt. Del opp avokado i skiver og strø sesamfrø over. Hakk chili og hvitløk og bland sammen med ingrediensene til sausen
Ceviche består av rå fisk marinert i sitrussaft. Skjær laksen i terninger og bland den forsiktig inn. Rett før servering tilsettes avokado, skåret i biter og grovhakket koriander
legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen. skrell potetene og kok dem møre/ eller bruk gårsdagens middag
Ovnsbakt laksog pasta er vanvittig enkelt. laks. Og smaken er jo hinsides ferdigproduktene du kjøper. Så kutt laksog grønnsaker, ha det oppi en ildfast form
Det blir jo mye laks når vi har fisk, og jeg var litt lei. Det går såklart an å bruke andre typer fisk til denne retten også, for eksempel skrei, som er i sesong nå
Helstekt laks med purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefileten med skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.