90 gram
havremel*
110 gram siktet speltmel - kan byttes ut annet grovt mel
10 gram bakepulver
30 gram smør - jeg brukte brelett, men du kan også bruke romtemperert meierismør
250 gram kesam - mager eller vanlig
Når de i tillegg er fettfri, proteinrike og smaker godt er jeg solgt. - Desiree. 2 dl lettkokte havregryn (du kan bruke gluten fri). #proteinmat 2 dl lettkokte havregryn (du kan bruke gluten fri)
500 gram cottage cheese (brødet har ikke klumper og smaker ikke cottage cheese, men du kan bruke kesam) 3 egg 1 ts salt 1 ts bakepulver 500 gram vanlige havregryn eller denne nye miksen fra AXA (du kan også bruke glutenfrie) Slik gjør du. Stekes midt i ovnen på 180 grader - varmluft. #oppskrift #proteinbrød #proteinrundstykker #proteinpizza #glutenfri #supersunn #familiemat 8 store etter
I dag har jeg et godt frokost- og lunsjtips til dere. Proteinrike rundstykker 2016-02-09 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping). 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping)
Elt alt sammen til en myk deig, du slipper å vente på gjær og heving. 1,5-2 dl lunkent vann. Topp det hele med revet ost og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn. OPEN og få 25 % rabatt på ett Reebok-produkt her. 1,5-2 dl lunkent vann
Proteinrikesøtpotet-vafler. Proteinrike søtpotet vafler. Vafler er en favoritt hos meg, og disse proteinrike søtpotet vaflene er sunnere enn vanlige vafler, smaker i tillegg kjempegodt, og kan nytes med god samvittighet både til hverdag og helg
Pai er helt genialt. I det øyeblikket du bytter ut butterdeigen og fløten har du alle muligheter til å lage en sunn middag eller lunsjrett med hva du enn har i kjøleskapet
Proteinrik dessert. eggedosis med ny vri. 15. 02. 2016 kl. 09. 05 i. Blogg. Ingen kommentarer. Hei. Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt
2017 - 12. Disse smeller du sammen på 1-2-3. Cirka 300-320 gram mager kesam 4 egg Cirka 250-300 gram havremel (eller havregryn) Hvis du ønsker kan du tilsette valgfri smakstilsetning, for eksempeloregano eller annet krydder, hakkede urter, revet parmesan etc. ) - Silje Bjørnstad - 300-320 gram mager kesam. 250-300 gram havremel
Ikke bare er den supergod, men den er også slengt i sammen på 1-2-3 . Kan jeg friste med denne. Jeg lagde smoothien som en ettermiddagssnacks på fredag, og jeg kan bekrefte at den falt i smak hos både store og små
Sett til heving i minst en time, til den har dobbel størrelse. Hvis du har god tid en lørdagsmorgen er det ingenting som smaker så godt som ferske bagels til frokost
Det er mer en deilig vaniljepudding, men den sukkerfrie pannekakesirupen gir en himmelsk “karamellpudding”-smak, så jeg kaller det karamellpudding endå
Mange av dere er opptatt av kostholdstips og matglede, og siden jeg er litt i feriemodus tenkte jeg å legge ut noen av mine mest populære proteinrike oppskrifter dere virkelig har satt pris på
◊ Ha den oppløste gelatinblandingen i en stor bolle og tilsett cottage cheese-blandingen. Denne kaka kan jeg med glede fortelle deg består av et magert og proteinrikt fyll og en fiberrik bunn, så du må bare spise 1-2-3-4 stykker – jeg kommer ikke til å klandre deg. 3-4 dråper vaniljestevia. 5-6 ss lønnesirup (kan erstattes med annen søtning som f. 3-4 dråper vaniljestevia (evt. 4-5 ts sitronsaft. Hvis du fortsatt har noen klumper etter dette har du bare gelatinblandingen 15-20 sekunder i mikrobølgeovnen – da vil det bli 100% oppløst. Den bør stå i 3-4 timer før du begynner å skjære i den. 3-4 dråper vaniljestevia. 5-6 ss lønnesirup (kan erstattes med annen søtning som f. 3-4 dråper vaniljestevia (evt. 4-5 ts sitronsaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.