Backstage på Manoir du Lys. Back stage. 1870 – til første verdenskrig). Osteblings på Michelinnivå. Jeg har vært på min første Michelinstjernerestaurant, og det skjedde i stjernehimmelen
Vil du ha kaken høy – i fire lag – lager du oppskriften over og steker i to former. bringebær, bursdagskake, cookiekake, crispo, crispo i kake, crispo sjokoladekuler, feiring, festkake, fire stages kake, høy bursdagskake med sjokolade, høy kake, kake med bringebær, kakebunner, mørk sjokolade, ostekrem, raus festkake, sirup, sjokolade, sjokoladeglasur, sjokoladekake med bringebær, sjokoladekuler, sjokoladeostekrem, sjokoladeostekremglasur, sjokoladepynt til kake
Les mer om Ângsbacka på – et fantastisk sted i Sverige med spennende kurs og festivaler. Det kom rundt 150 glade mennesker som koste seg med mini workshops, dans, sang, raw food, open stage og mer
My first project this year is finished. Årets første prosjekt er ferdig. Ok, jeg begynte kanskje på slutten av 2015, men nå er de siste trådene festet, og dermed er det ferdig i 2016
Hi everyone, last week I was at the liquorice festival in Stockholm, On stage I made this simple raspberries & liquorice sorbet that is just heavenly, and so easy to make
–. The last stage of fermentation is done in a closed pressure proof bottle to produce a fizzy drink. The leaves are pinnate with 5–9 leaflets (rarely 3 or 11). Each leaf is 5–30 cm (2. 0–11. It is produced by letting the flowers macerate with water, yeast and lemon for 2–3 days
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.