Høy bursdagskake med sjokoladeostekrem og bringebær
josefinesmatgleder
josefinesmatgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 dl mel
  • 70 g brunt sukker
  • 1 1/4 dl
  • 1/2 dl sukker
  • 5 ts vaniljesukker eller 4 ts vaniljeessens, 3 ts vanilla paste eller frøene fra
  • 1 vaniljestang
  • 1 klype salt
  • 1 ts bakepulver
  • 100 g mørk kokesjokolade
  • 2 egg
  • 2 eggeplommer
  • 2 x oppskrift på sjokoladostekrem (oppskrift her)
  • og
  • med
  • 1 dl brunt sukker
  • 1/2 dl hvitt sukker
  • 2 egg
  • 2 eggeplomme
  • 3 ts vanilla
  • 1 vaniljestang
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dl mel
  • 100 g mørk kokesjokolade
  • 1 dl med
  • 1 time Kaken er ferdig når du kan stikke en kakepinne eller kniv i kaken uten at noe deig fester seg til den
  • 12. Når kakene er avkjølte, skjæres bunnene i to lag.
  • 11. Vil du ha kaken høy
  • 31, uke 53
  • 30, uke 52
  • 29, uke 51

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.