En flott, slank filet av det fineste ryggkjøttet på laksen skal tilberedes til en carpaccio med nylaget salsa di pomodoro, italiensk tomatsaus av den enkle sorten, med tomater fra vårt lille grønnsak og urteprosjekt på Borgja gård i Bø
Men nå må jeg komme meg videre på lista, der er det noen presanger som må bli ferdige. I dag er det sport på tv og strikketøy i hendene, en perfekt søndag i mars
Brødet er ferdig når det gir en hul lyd når du banker på det. Avkjøl på rist. Hev på lunt sted i omtrent 45-60 minutter, og fordel deigen over i to (2 L) eller 3 (1,5 L) brødformer. Jeg bruker nokså brede former på 2 liter, så i mine former blir ikke brødene så høye. 10-15 minutter Brødet er ferdig når det gir en hul lyd når du banker på det
Følg meg gjerne på Facebook. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Fortsett med å legge på kylling og spinat. Jeg var spent på om paibunnen kom til å «falle sammen» på grunn av alt fyllet, men den holdt seg supert sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.