"Profiteroles" er små, runde vannbakkels, som gjerne fylles med vaniljekrem (crème pâtissière). ♥ Profiteroles smaker aller best ferske, men kan også lages dagen før servering
Profiteroles med is og sjokoladesaus. Korter ned vinteren med en ferietur til Fuengirola - Mijas ❤️. Skriften med strek under, når dere tar 'musa' på den er linker, som du kan trykke på for og lese om stedene
Den er basert på samme deig som profiteroles, eller vannbakkels om du vil. Jeg hadde store planer om å bake til, og skrive et innholdsrikt Valentine’s Day-innlegg, men siden jeg ikke har vært i form i det siste så har jeg ikke fått gjort noen ting
This is a classic choux pastry dough so you can make profiteroles, eclairs, croquembouche (like they did on masterchef, definitely trying that sometime) or beignets (deep-fried choux pastry
Profiteroles og Eclair. Jeg laget her lange eclair og små profiteroles (som er vannbakkels på engelsk)Stek på 200* ca 25 minutterJeg skrudde ned til 195 da det var 10 minutter igjen
Profiteroles med vanilje krem. 01. 10. 2015 kl. 07. 52 i. Hvordan lage. Én kommentar. En deilig liten godbit. Perfekt for å ha i frysen når besøk plutselig dukker opp
Vannbakkelse (Profiteroles). Da jeg, for en god stund siden, så deltagerne i Masterchef på TV3 lage Croquembouce, altså et tårn av vannbakkelse, ble jeg superfascinert
Hadde så lyst til å bake i ettermiddag og dette er en stor favoritt i familien, nemlig små vannbakkels fyllt med deilig vaniljekrem og ett dryss melis på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.