Dette er en luksusutgave av en potetsalat , smaksrik, enkel å lage og en vinner til sommerfesten. En god potetsalat som egner seg som tilbehør til litt av hvert er et » must» i sommersesongen
Pynt medbaconog oregano. Smak til med salt og pepper. I dag lagde jeg en deilig salat til lunsj, oppskriften jeg tok utgangspunkt i fant jeg på opplysningskontoret for frukt og grønt sin side
Rør inn ost, mais, erter, vårløk og smårett skinke og hell blandingen i formen medbaconog løk. Det meste av de ingrediensene du har i grønnsaksskuffen i kjøleskapet kan brukes til en ovnsomelett, bland sammen med egg og litt melk, sett i ovnen og den er ferdig når eggemassen er stivnet og omeletten har fått litt farge på toppen
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Noen vil ha med purre isteden for løk, noen må ha mais, sennep, ja listen er lang. Men med denne oppskriften så føler jeg at jeg alltid klarer å tilsette det folk ønsker hver gang, uten å måtte forandre på selve grunnoppskriften, og det er jo fantastisk
Det skal sies at potetsalat ikke er den eneste retten jeg mener er obligatorisk på koldtbordet, for min del bør det også være minst en grønn salat og eggerøre, gjerne med røkt laks
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
I dag får dere oppskrift på en potetsalat som både smaker godt og ser fin ut. Den kan spises som tilbehør til kjøtt eller fisk, men er også utmerket som et selvstendig måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.