900 gr
sist uke:-) Så jeg kom meg ned på riktig tall, men ikke helt i mål, men nesten:-) så jeg er igrunnen fornøyde. Å jeg har spist masse mat og jordbær til dessert hver dag/kveld hele uka med hakka mørk sjokolade og vaniljesaus laget av havremelk. En vanlig dag for tiden ser ut som følge.
1-2 timer
inntar jeg smoothie laget av 1 avocado, espressokaffe, malte linfrø, soya vaniljemelk og proteinpulver med sjokoladesmak, dette metter meg lenge. Har gjerne en kopp kaffe med soyamelk midt på dagen. Neste måltid blir enten en yoghurt soya eller lactosefri med chiafrø eller en smoothie til, alt etter hvor sulten jeg er. Så blir det kylling eller fisk med grønnsaker/ salat til middag. Jordbær blir kvelds og inntas som regel i 21 tiden da middag spises alt mellom 16-20 ( før eller etter trening). Så jeg får i meg masse sunne fettstofffer og masse energi. Drikker også masse vann med siton eller lime + litt stevia sitron. Nydelige limonade og nytes iskalde nå i sommervarmen.
Det er sjelden jeg har blitt så overrasket over en matrett, det smakte rett og slett kjempegodt. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle like tunfiskpasta laget av tunfisk på boks
Det ligger i ryggmargen at søndagsmiddagen må være spesielt god. Dagen hadde vært strålende, bokstavelig talt, med masse skikjøring både nedover og bortover under blå himmel
positivtfordeg /instagram. camillayong og positivtfordeg_no. Kjære lesere. I dag er jeg kjapt innom for å legge ut oppskriften på de energibarene jeg lagde på snappen til KOSTHOLDSDAMENE
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivtoverrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Så jeg ble ganske overrasket når fant ut at det gikk lekende lett. Siden jeg har en glutenallergiker i familien har jeg etter hvert fått en del erfaring med glutenfri bakst
Lyst på noe litt ekstra godt til middag i dag. Her er en rett som garantert vil slå an. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
God lillelørdag, alle. Ser og høres ikkje denne middagsretten fristande ut. Tommel opp for nye og smakfulle ideer med søtpoteta som er en veldig brukt ingrediens i det siste (haha
Jeg er derfor ikke det minste overrasket over at brødet (og opphavskvinnen Gunnvor Refsdal) ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010 (oppskriften var da kalt «Sunt brød»). Jeg er derfor ikke det minste overrasket over at brødet (og opphavskvinnen Gunnvor Refsdal) ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010 (oppskriften var da kalt «Sunt brød»). Jeg er derfor ikke det minste overrasket over at brødet (og opphavskvinnen Gunnvor Refsdal) ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010 (oppskriften var da kalt «Sunt brød»)
positivtfordeg /instagram. camillayong og positivtfordeg_no. … denne MÅ dere bare teste ut. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Da jeg smakte den, ble jeg positivtoverrasket fordi den smakte bedre enn jeg hadde forventet. Da jeg smakte den, ble jeg positivtoverrasket fordi den smakte bedre enn jeg hadde forventet
Mmmmmmmmmmmmmmmm. DENNE. denne retten ANBEFALER jeg. himmel det var godt. Jeg er veldig glad i skalldyr, men sausen til denne er noe av det beste jeg noen gang har smakt
Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri laget det selv - kun kjøpt det på bakerier og konditorier, så jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var
Raske, smakfulle rundstykker ble dagens lunsj hos meg idag. Jeg har lenge vært nysgjerrig på den nye karbolette bakemiksen til Idun, så da jeg idag passerte Menyen på vei hjem fra byen rasket jeg like godt med meg en pose
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.