Mix egg og melk, sammen med salt og pepper. Ha så i spinatenog stek til den synker sammen. Denne er enkel og basert på ferdig pai deig for deg som ikke liker å bake
I dag har jeg laget pasta med noen baconterninger, spinatog en god saus med blåmuggost. Pasta kan du servere med det meste av kjøtt, fisk og grønnsaker, pasta er en kjapp og god hverdagsmat og populær hos både store og små
Fyll paiformen med bacon, spinatog løkblandigen. Endelig er det torsdag, ogdermed snart helg. I dag skal jeg friste dere med en utrolig god pai jeg laget igår
- Bruk frisk eller fryst spinat som du steker sammen med hvitløk og løk. - bacon stekes på middels varme og avkjøler seg/renner av fett på en tallerken før servering Spinat
Bland sammen Kesam, Creme Fraiche og egg sammen med hakket spinat. Smak til med salt og pepper. Legg baconblandingen i en smurt, ildfast form, dekk det hele med spaghettirøren
Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage. Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.