Sukkerbrød er noe som enkelte strever litt med. En kakepinne som stikkes inn skal komme ut helt tørr og sukkerbrødet skal ha trukket seg litt inn fra kanten
Sommeren er kanskje over men grillsesongen varer heldigvis året rundt. Dette er nemlig en herlig rett som er like enkelt å lage inne i ovnen, som ute på grillen
Så vi følte oss som storfine gjester, og alt vi spiste og drakk svarte til forventingene. Pjalt er et bakverk som ligner i form og størrelse på et polarbrød
Vi har alltid innmari mye å snakke om. Dette er ikke noe jeg er betalt for å promoterte, og da kan jeg også kritisere produsenten for å komme med villedende informasjon, som at klorofyllinnholdet betyr noe
Den kan være en av mange retter på et tapasbor eller du kan bruke den som lunsjrett. Har desverre mange ganger brukt ferdigkjøpte halvfabrikat, du vet mel som man har vann i og vips så er deigen klar
Somalltid bruker jeg godt salt, jeg lager ikke mat med seltin, det smaker ikke bra. Ofte er and litt tyggete og kjedelig, hvis man får servert andebryst eller andelår som bare er braset i panne og så stekt litt i ovnen
(Som om vi ikke alltid gjør det,- det er jo alltid noe å feire). I dag er det fars yngste søster som feirer gullbryllup, og vi benytter anledningen til å spise en ekstra god middag
Ribba lå med svoren ned, og jeg helte i vann som sto til midt på ribba. En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted
Somalltid alt i en panne og inn i ovnen, så enkelt og utrolig godt Jeg elsker slike retter, noe dere som følger med her sikkert har forstått etterhvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.