Denne oppskriften holder til to amerikanske pizzabunner i langpanne. Italiensk pizza er kjempegodt, men av og til smaker det godt med en skikkelig tykk og luftig bunn
Pizzabunn. Hvem elsker ikke hjemmelaget pizza. I hvert fall om man får til en tynn og sunn bunn. Jeg var hos venninnen min, Catrine (@catrinecollins) i forrige uke og fikk servert en aldeles nydelig pizza som virkelig var fest i munn
Denne grove pizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Flat ut deigen med hendene og kjevle den grundig til en tyn pizzabunn. Legg den i en langpanne dekket med bakepapir og la pizzabunnen ligge og hvile i 20 minutter
Jeg har forsøkt utallige versjoner av pizza og pizzabunn. Nå har jeg gått til innkjøp av en weber pizzastein, og jeg har funnet frem til den pizzabunnen som jeg virkelig liker, og det er denne som jeg stadig blar tilbake til i oppskriftene mine for å lage
Sunnere og grovere pizzabunn betyr mer fråtsing på toppen,. Grovere pizzabunn. Hei alle sammen. Jeg fant en oppskrift på bloggen til Linda Stuhaug tidligere i uka, og siden jeg var fysen på pizza i lunsjen ble det til at jeg lagde meg hjemmelaget pizza til lunsj
Hvem sa at pizzabunnen måtte være av mel og vann. Meatza er pizza for alle som elsker kjøtt. Tja, litt sært er det kanskje, men jeg skal love deg at jeg ikke tenkte det lenger da jeg laget meatza for første gang
Jeg har testet ut en ny lavkarbo pizzabunn. Favoritten så langt. Oppskriften er lånt fra Lovelyliller. Originaloppskrift som holder til en porsjonspizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.