Pho suppe
The life of a vegan
The life of a vegan
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,5 l vann +
  • 2 stk grønnsaksbuljong
  • 1 stor sjalottløk
  • 4 gulerøtter
  • 4 cm ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 50 g bladspinat
  • 2 stk kanelstang
  • 1 stk hel stjerneanis
  • 2 stk hel nellik
  • 1 ts korianderfrø
  • 100 g brede og flate risnudler, minner om formen til tagliatelle
  • 250 g fast tofu
  • 3 ss naturell soyayoghurt
  • 1 hel kinesisk hvitløk
  • 1 cm ingefær
  • 1 ts salt
  • ½ ts malt koriander
  • 100 g shiitake sopp
  • 2 stilker vårløk
  • 1 ss nøytral olje, gjerne rapsolje da den tåler høyere varme enn feks olivenolje
  • 3. Varm opp en liten kjele
  • 5. Ha nudlene i en stor bolle, hell over kokende vann slik at det dekker nudlene
  • 6. Ha alle ingrediensene i en bolle
  • 8. Varm opp en stekepanne på høy varme og ha i soyasaus og olje
  • 10. Varm opp stekepannen med så vidt litt olje, og ha i alle tofubitene

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.