Kjør ramsløk og litt olje i en blender eller med stavmikser. Ramsløk er jo ivinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
ingredienser. spaghetti eller Linguini, for å tjene. Sett pinjekjerner, parmesan, hvitløk, olje, grønnkål og sitronsafti en food prosessor og suse til en pasta
Ha alt i en blender eller bruk stavmixer. Gjennom de siste årene har jeg laget veldig mye pesto selv, både på jobb og hjemme, og grunnen til at jeg er så glad i dette enkle og supergode tilbehøret, er at det er lett å lage, det passer til nesten alt og det er kjempegodt
Pesto er så enkelt å lage at det er unødvendig å kjøpe ferdig på glass. Det gir en helt unik smak. Dette er en annerledes pesto laget med ristedepinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvitgeitost fra Rallarrosa stølsysteri
Ha basilikum, Super Green, olje og hvitløki en blender/foodprosessor/stavmikser. Synes du det kan være vanskelig å lage sunn og god mat, her får du et tips, bruk Super Green ipesto
Jeg er veldig glad ipesto og her kommer en ny versjon som jeg har dilla på for tiden. Den inneholder cashewnøtter istedenforpinjekjerner noe som gjør at den er billigere å lage + at den inneholderlitt tomatpurè
Kjør pinjekjernenei en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater. Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.