Fordele med en pizzaskjærer etter ca. Åpne ovnsdøren jevnlig for å få ut dampen. La knekkebrødene kjøle seg ned på en rist før du skal lagre de en boks, slik at de forblir sprøe og fine
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Sjekk derforallerede etter ca. Jeg har lært masse og har blant annet fått muligheten for å eksperimentere meg frem til denne helt fantastiske sjokoladekaken
Del på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane). Løpstikke, seiersløk, løvetannblader, skvallerkål, gressløk, brennesleskudd, bladpersille og syregressblader
pesto etter ønske (du kan lage din egen, jeg brukte Pesto alla Genovese for lettvints skyld). Det er så deilig med helg, var en tur på Vegetarfestivalen i går men det en skikkelig nedtur i forhold til i fjor
spaghetti eller Linguini, for å tjene. spaghetti eller Linguini, for å tjene. 85g parmesan (eller vegetarisk alternativ), grovrevet, pluss ekstra for å tjene (valgfritt). 75ml extra virgin olivenolje, pluss ekstra for å tjene. 85g parmesan (eller vegetarisk alternativ), grovrevet, pluss ekstra for å tjene (valgfritt). 75ml extra virgin olivenolje, pluss ekstra for å tjene
Taste and adjust seasonings as needed, adding more lemon juice for acidity/brightness, vegan parmesan for cheesy flavor, salt for saltiness, or peas for sweetness
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.