Rundstykker med havregryn og cottage cheese. Alle ingrediensene skal ha romstemperaturBland melk, egg, gjær og mel, og kjør det i en miksmaster i ett minuttTilsett smør, sukker og salt, og miks godt samme til du får en elastisk deigDekk til bollen og sett den til heving på et lunt sted i 1-2 timer - til dobbelt størrelseElt sammen deigen og del den i seks emner - rull ut til tre pøserLag to brød - benytt tre deigpølser på hver og lag en flette - sett til heving i ca 30 minutter - til brødet har doblet seg i størrelsePensle brødene med en blanding av det siste halve egget vispen sammen med 2 ss melkStek i ovnen på 200°C i ca 25 grader - til brødene får en gyllen farge - avkjøl å nyt
Dekk bollen med plast og sett til heving. Helt tilslutt dekker du med basilikumblader. Ta tak i endene på "pølsene" og tvinn de sammen til en kringle - legg den over på et stekebrett med bakepapir
Dere var en herlig, bakeglad gjeng som var en fryd å være sammen med på en søndag formiddag. Denne Caramel Brioche Sticky Buns er laget med den deilige oppskriften av det franske brødet- Brioche, som er både luftig og godt
Da er det helg og hos meg blir det ofte havregrøt eller noe yoghurt greier til frokost i diverse varianter , men av og til frister det med brødskiver eller knekkebrød
Kast deg over den, og syng med Piaf. kjøp lever fra en gård med forsvarlig dyrehold). Den fantastiske sausen lager du av kalvekraft kokt med litt fløte med innrørt foie gras-paté, og har i morkler (ferske eller bløtlagte tørre) og valnøttkjerner
Jeg lager det ellers i uken om jeg vil også, men det er noe ekstra kos med å lage det i helgene. Nå skal jeg leve på denne gode staren et par timer, kose meg med kaffekoppen jeg har staret på og nyte livet litt
Jeg bruker her en Loaf form med lokk på slik at denne Brioche blir helt flat på alle kanter. Det beste jeg vet med denne Brioche Loaf er å skjære den i skiver og toaste dem i toasteren, og så spise med smør og sukker og en deilig kopp te
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.