Pepperkrabbe med tagliatelle og blomkål
Mat og vinnett
Mat og vinnett
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 1 dl sukker
  • 1 dl hvitvinseddik
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør
  • 1 rød chili
  • 50 g ingefær
  • 3 hvitløksfedd
  • ½ dl ketjap manis
  • ½ potte koriander
  • 2 ss ris
  • 1 sitron
  • 1 bunt vårløk
  • 1/2 blomkålhode
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss smør
  • 1 ss
  • 600 g durumhvete
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 6 egg
  • 3 liter vann
  • 2 ss salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.