Dersom du skal bruke kjøttdeig, brun denne i en stekepanne med godt med olje. Skjær opp en halv rødløk, ett fedd hvitløk samt gulerot og selleri i små biter, og tilsett dette i gryten
Hjemme hos oss spises den også opp såpass raskt at jeg slipper å ha den i saltlake. Fordel halvparten av krydderet over ribba, gni det inn, snu ribba og ha over resten av krydderet, gni det godt inn
Blant annet kan man bruke Worchestershiresausen i marinader til grillmat, kylling, fisk, og laurbærbladene passer perfekt til alt du måtte lage av supper, kraft gryteretter osv
Pepper - salt. Penne eller annen pasta. Ta ut chorizobitene og legg de i en gryte som retten skal lages i, men la stekefettet være tilbake i stekepannen, det har masse god smak og skal brukes til å steke kyllingen i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.