Sommerens beste pavlova med bær og hjemmelaget vaniljekrem
raus mat
raus mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Marengsbunn
  • 175 g sukker
  • 3-4 eggehvitter
  • 1,5 dl helmelk
  • 0,5 dl helmelk
  • 1 dl fløte
  • 50 g sukker
  • 1 ts
  • økologisk vaniljeekstrakt
  • 2 eggeplommer
  • 2 ss maisena
  • 1,5 dl helmelk, fløte sukker og vaniljeekstrakt til kokepunktet og ta kjelen av platen. Pass på at blandingen ikke er for varm når du visper inn eggeplommene. Rør ut maisenaen i den øvrige melken og hell det over i kjelen. Varm forsiktig opp mot kokepunktet og ta kjelen av platen når blandingen er passe tykk.
  • Krem
  • 1 ss sukker
  • 500-1000 g frukt og bær

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.