Gjør tomatene festfine med fyll av pesto. Langtidsbakte tomater. Skjær toppen av tomatene og fjern innmaten med en teskjeHa resten av ingrediensen i en mikser og kjør til en jevn, men litt grov blandingLegg blandingen i tomatene og server
5 dl crema fraish1 dl majonaise3 ss pesto100 g soltorkade tomaterbasilikabladsalt och peppar2 tsk vitlökspure eller ca 1-2 pressad vitlöksklyftor100g rostade pinjekärnorPynta med rödlök, basilikablad och soltorkadetomaterBlanda in smeten i den kalla pastan och njut till grillmaten eller tapas buffen. Detta hadde jag med mig till en veninnas 30 års lag i helgen och den var välldigt populär
Vegetarpizza med deilig bunn. 2 dl basilikumpesto, gjerne kjøpt, på glass eller du har hjemmelaget. 4 tomater i tynne skiver. 2 dl basilikumpesto, gjerne kjøpt, på glass eller du har hjemmelaget. 4 tomater i tynne skiver
Rød pesto, lag selv eller kjøp en god på glass. Og tomatpesto har jeg brukt flere ganger sammen med torsk, jeg synes det harmonerer veldig bra med smakene
Gratinert kylling medtomat, pesto og mozzarella. Den siste uka har det gått i en del gamle kjenninger - grillet pizza på mandag, kjøpt fiskegrateng med kokte poteter og råkostsalat av gulrot og eple på tirsdag, spaghetti bolognese onsdag (denne gangen var jeg så lur at jeg lagde dobbel porsjon saus, så neste gang vi skal ha dette har jeg sausen klar i fryseren), brokkolisuppe torsdag (Jennys klare ukesfavoritt, særlig fordi hun fikk drikke suppa rett ut av en kopp selv), og köfte fra fryseren med pasta og pesto på fredag
Fordel pesto, resten av hvitløkene og fetaosten over filetene. Server med ris eller pasta og evt. Kutt et snitt i siden på hver kyllingfilet og ha de soltørkede tomatene og noen hvitløk inni
Legg noen cherrytomat i forma sammen med fisken. Smør pestoen på torskefileten, dryss over litt salt og pepper, og legg dem i ei ildfast form, med litt olje i bunnen
Krydre med litt salt og pepper. Server fisken sammen med aspargesen og litt grønn salat. Torsk med soltørket tomat, pesto og spekeskinke, 4 porsjoner. 8 soltørkete tomater. Smør 1 ts pesto og legg på 2 soltørkete tomater på hver fiskeskive. Torsk med soltørket tomat, pesto og spekeskinke, 4 porsjoner Ingredienser. 8 soltørkete tomater
Smak til med salt og pepper. Pesto er godt, tomater er godt og da må jo også kombinasjonen være god. Skjær tomater i to og ha over pesto, stekes i stekeovnen på 200 grader i 15 minutter
Suppeposer kan med andre ord bare gå å legge seg. Tilsett tomat, sukker og buljong. Jeg pleier å ha suppen med meg på en termokopp eller termos, sammen med to hardkokte egg og litt frukt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.