Lag «ris» av blomkålbitene i en foodprosessor/kjøkkenmaskin med kniv. En smakfull pizzaoppskrift for oss som ikke tåler gluten eller som foretrekker å begrense mengden karbohydrater i kostholdet
Bunnen er laget glutenfri og er toppet med pesto, løk og sjampinjong. Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden
Spinatpai med kylling og tomat. Bruker du fryst spinat varmer du denne opp sammen med rismelk til den løser seg eller du kan ta den opp av frysen kvelden før
Klipp opp hvitløken og ha i sammen med løk. Bland sammen mascarpone og pesto, smør utover pizzadeigen. Her er det smak av pesto, karamellisert løk, hvitløk og blåmuggost
) så strør du på med smårett skinke å så ett lag med ost. ) greit når manne beinet jobber kveld å sende med han på jobb samtidig som det er supert som litt ekstra i matboksen til skolegutten
Da jeg tok pizzaen ut av ovnen hadde jeg spekeskinke på den delen der jeg kun hadde grønnsaker. Så hadde jeg på fyll, lagde da denne pizzasausen, så hadde jeg på tre forskjellige fyll, en del med tacokjøttdeig, en del med grønnsaker, kylling, pepperoni, sopp, løk, squash, tomat og paprika og den siste delen med bare grønnsaker, toppet det hele med revet ost
Ta stekeplaten ut av ovnen og dra bakepapir medpizzabunn over på platen. Hvit pizzasaus Ha creme fraiche i en liten skål Del chilien i to og ta ut frøene
Smør pizzabunnenmedtomatsaus, ha på litt reven gulost om du ønsker. Vegetar pizzamed god ost og god saus er like godt som pizzamed kjøtt på, visst ikke bedre synes jeg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.