Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater. Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater
I går hadde vi favoritten min til middag, pasta med hjemmelaget grønn pesto og grillet kylling. Kjør pinjekjernene i en stavmikser sammen med revet parmesan, olivenolje, hvitløk i biter, salt og basilikumbladene
Hell på sitronsaft og olje mens maskinen går, bland så i den finrevede osten og smak til med salt. Kjempe godt som tilbehør til pasta, salater og på brød
Valget falt på mange småretter, og utvalget bestod av kjøttboller med spinat og fetaost, pai, ruccolasalat, melon med fetaost, lefserull med ørret og pepperrotkrem, brytebrødmed fetaost, skinke-chips med Creme Fraiche, rogn og gressløk, hjemmelaget salsa og pesto
prøv det medflatbrød (av den gode typen - jeg foretrekker mammas hjemmebakte). Jeg hadde med dette til en grillkveld vi var på (etter forespørsel om å ha med "småretter") - det er supergodt å ha til rundstykkene som forrett/snacks
Pannekaker med cottage cheese. Knekkebrødbaking i Rosenbergsgate. Grunnet noe problemer med opplasting av bilder og eksamenslesing er det dessverre en stund siden forrige innlegg
Vi hadde en nydelig familielunch medfocacciabrød som vi dyppet pestoen sammen med spekeskinke. I en mer tradisjonell pesto ville man brukt basilikum, parmesan og pinjekjerner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.