Jeg laget kjøttboller som jeg hadde til, men ønsker du en sunnere variant kan du prøve stekt kyllingfilet i tynne strimler eller prøv en billig variant og bare dropp hele kjøttet fordi sausen smaker utrolig godt alene også
The post Pastaog italienske kjøttboller i tomatsaus appeared first on Elin Larsen. Kjøttbollene til denne pastaretten smaker kjempedigg, og med en enkel tomatsaus blir middagen en uforglemmelig smaksopplevelse
Denne pastaretten er ikke sterk, men smakfull. Her i Texas er maten oftest ganske “spicy” i forhold til norsk tradisjonsmat, og bacon finner man i det meste
Form blandingen til små kjøttbollerog stek disse til de er gjennomstekte. Kan også benytte oregano eller annet krydder dersom du ikke liker koriander krydder
Pasta med kjøttboller pleier å være populær mat for både små og store, og får du rester igjen, så blir det en nydelig tomatsuppe til kvelds eller til middag i morgen
Hell pastashell'ene oppi, rør forsiktig og krydre med salt/pepper/vegeta. Ha litt vann i hånden og trill små kjøttboller, akkurat litt mindre enn du tror de skal være
Pasta med tomatsaus ogkjøttboller. Utfordringen lå i å lage en enkel pastarett som hele familien likte, men samtidig sørge for at de fikk i seg litt vitaminer og fiber
Kok opp og la gryten koke på lav varme til at pastaen er al dente. Ha hakkede tomater, hønsekraft (eller buljong), oppskårede grønnsaker, tagliatelle-nøster, kjøttboller, pølsebiter og oregano i en gryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.