-) tok bilder og de ligger som slideshow om du kikker nedover t. -))))). Melis Ha vann og gelat. -Termometer - Form - Kjele - Visp - Skje/slikkepott - Lakrispulver - Sukker - Fløte - Smør - Hvit sjokolade - Suk
Jeg spurte meg frem for å finne ut hvilken Ladurée som skulle være best og overraskelsen var stor da jeg fant ut at butikken lå bare femti meter fra hotellet vårt
-). Den første jeg skal presentere for dere er oppskriften fra The City Bakery. Utallige timer og noen kaker senere, er jeg muligens på sporet av noe her
Ah, nå har jeg nettopp storkost meg med kyllingstrimler, søtpotetbåter og kokt brokkoli - at noe så enkelt og sunt kan være så godt er nok vanskelig å tro, men det smakte faktisk helt utrolig godt i dag
-) Seig, myyyyk med en deilig og fyldig sjokoladesmak. -). I forhold til den andre Browniesen fra The City Bakery, så er denne litt lettere av type vil jeg si
Noen uker tilbake var jeg i Paris. Der hentet jeg mye inspirasjon og matglede. Oppskriften under er hentet derfra men står der som en cupcake variant, mens jeg har lagd den i brødform og lagt til valmuefrø i oppskriften
Chili Bean BakeTex-Mex makaroni formDel på. Sloppy Joes ble første gang laget av en kokk, som tilfeldigvis het Joe, på en kafe i Sioux City Iowa sies det, som en sandwich variant
I går var oppgaven å lage "Noe som oser av Paris". Franciska Munck-Johansen. Når jeg tenker på Profiteroles, så er Eiffeltårnet, Seinen og små koselige kaféer ikke langt unna
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.