Skrei har ikke så voldsomt mye smak i seg, så dermed er det fritt spillerom når det gjelder å tilsette ting med mye smak, så en smaksrik sellerirotpuré, smørstekt bacon (oh yes) og vichygulrøtter passer ypperlig
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Sjekk gjerne ut skreimed sellerirotpure, bacon og vichygulrøtter. salt & pepper. Mild skrei sammen med en smaksrik gulrotpuré og chorizo er sannelig en søndagsmiddag verdig
Her har jeg stekt skreienmed skinnet på, laget en mos av gulrot, kålrot og litt frisk gurkemeie, dampet noen rosenkål med litt purre og toppet det med litt sprøstekt bacon
Pannestekt torsk. Varm opp en stekepanne med smør og stek fisken gyllen på begge sider. Kutt fennikel opp i tynne skiver på en mandoln og bland sammen med avsilt rødløk
av skrei. Han har opprinnelig brukt rørosrømme, mens jeg endte opp med lettrømme, noe som gjorde blandingen noe mer flytende, men det funket helt utmerket for meg
Pannestekt torsk med ertepuré, fenikkel og soyasmør, sim sala bim. Pannestekt torsk er så godt at du kan servere det til hvilken som helst anledning og med tilbehør som ertepuré og ovnsbakt fenikkel er det både sunt og kjapt å lage også
Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
Velger du å salte fisken selv, bruker du et lite fat eller form, strø godt med salt i bunnen på fatet, gni litt salt inn i selve fisken, legg fisken i fatet med skinnsiden opp og strø salt over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.