Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Stek så pannekaker på vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Mos bananen med en gaffel. Disse pannekakene er både lette å lage og relativt sunne. De er også smarte å lage hvis du har noen bananer som du syns har blitt litt for modne
De er perfekte til dessert med vaniljeis eller til en ekstra god og søt frokost. Server pannekakene med lønnesirup, vaniljeis, sukker, syltetøy eller noe annet du syntes er godt
Visp eggehvitene stivt sammen med saltet. Skje i røren ett par pannekaker av gangen i pannen. I bollen med eggeplommene hell i siktet hvetemel og bakepulver
Sikt melblandingen over bakebollen med eggedosis og kefir. Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær. Disse pannekakene kan også spises med brunost, egg eller annet pålegg
Disse pannekakene kan de fleste spise da de er glutenfri og kan også lett gjøres laktosefri da du kan bytte ut melken med feks soyamelk eller havremelk
Mitt første møte med amerikanske pannekaker var hos min fetter Ronny og hans to kamerater Jon Rasmus og Ole Martin, etter å ha godt skole i USA hadde de fått opp øynene for denne syndefulle herligheten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.