Panert kyllingfilet. m/ spinat og fetaost. Tid. minst 1 time. . Du trenger til 4 personer. 1 kyllingfilet pr person, 2bifftomater, 3-4 never spinatblader (jeg hadde ikke fersk, men har alltid frosne spinatblader i frysen), 1 fetaost (grønn eske), 1 liten rødløk, litt frisk basilikum, mel, 2 egg, krydder for eksempel, salt, pepper, peppermix, basilikum, timian, etc
Panert sei med grønn potetsalat. 23. 02. 2016 kl. 15. 45 i. Middagsmat. 6 kommentarer. #Fisk er sunt - året rundt. Seiens perlegrå fiskekjøtt har en mer karakteristisk smak enn andre hvite fisker
Panert
tosk. 16. 11. 2017 kl. 20. 34 i. Fiskeretter. Ingen kommentarer. Fisk er godt, torsk er min store favoritt. Min datter er hjemme og hun spiser helst fisk,, sjømat eller vegetarmat fremfor kjøtt, og da må jo mor svinge seg
Panerte sommerkoteletter er en kjempegod måte å variere en av sommerens bestselgere. Panerte italienske svinekoteletterSommerkoteletter bakt i sjampinjongstuingDel på
Egentlig suppedag i dag, men jeg byttet med morgendagen da jeg kom over rødspettefileter i butikken. Enkel paneringførst dyppet jeg filetene i pisket eggså i griljermel med litt salt og pepperStekte de i pannen med litt smør
Siden det er gluten i alle panerte ferdigprodukter er ikke det noe vi spiser lenger og det er jo bare bra, siden det ikke er en sunn måte å tilberede mat på - men godt er det jo
Gårsdagens middag ble fisk med kantareller. Litt uvant med kantareller til fisk,kanskje, men jeg fant kantareller på tur, og hadde lyst til å bruke dem, så da, så
Litt variasjon i fiskemiddagene er godt. I dag hadde de isgaltfilet i fiskedisken på butikken. Isgalt er en fiskeart, som tilhører skolestfamilien under torskefiskene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.