I pressemeldingen fra Fjordland kan man lese. Oppskriftene har stor bredde, vi har sett alt fra piroger, pizzaboller, overdådige festkaker, friske og fargerike ostekaker og andre dessertkaker med spennende fyll, søt gjærbakst med ulik form og smak, cupcakes, muffins, paier, gulrotkaker, eplekaker og brownies – blant mye annet fristende
Derfor er får i kål en bra måte å spise kjøtt på ved at kraften fra beina vil gi solide mengder vitaminer og mineraler sammen med det sunne fettet fra dyret slik at næringen blir tatt opp i kroppen
Nå skal Bremykt Steke og Bake kåre Norges Beste Bakst 2015. Startskuddet for denne konkurransen med bakeglede har akkurat gått, og du kan lese mer om denne her
Ekstra godt blir det likevel med den syrlige smaken fra osten i glasuren. 17 mai muffins1 egg1 eggehvitte3 ss sukrinLitt vaniljepulver60 g mager kesam30 g kokosmel15 g vaniljeprotein1 dl melk1 ts fiberhusk1 ts bakepulverSkill eggeplommen fra eggehviten
Etter min mening er det ikke rart at mennesker føler seg slappe, uopplagte og slitne ut over ettermiddagen dersom dagens lunsj eller middag har bestått av raske karbohydrater fra pasta og ketchup, og salt, fett og lite proteiner fra f
Jeg ramser opp og linker inn. Glutenfri havregryn. Kokosolje, økologisk. Raw B-vitaminkompleks. Probiotika (holder seg fint i romteperatur, fint å ha nå som jeg skal på ferie)
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Så kom en pakke i posten. I dag skal jeg teste ut min nye sportsbh fra MXDC med lomme foran som transporterer svette slik at du kan ha telefonen der mens du trener uten at den blir svett og klam
Norges einaste glutenfrie bakeri. Bakefri gir mange tilbake gleda etter å ha fått diagnosen cøliaki. Her kan du lese eit intervju i E24 med Tove som driv bakefri i Kirk
Fårikål har gått fra å først være vanlig hverdagsmiddag til deretter å bli søndagsmiddag. Noen mener fårikålen kom fra Danmark på 1800-tallet der de hadde retten “And nedlagt i hvitkål”. La fårikålen trekke på svak varme i ca 2 timer til kjøttet er mørt og løsner fra beina. 100 gram hodekål (54 mg) er ikke langt fra dagsbehovet (75 mg) av vitamin C til en voksen person
Ernærings- og kostholdsblogg | Ernæringsfysiolog Rannveig Nitter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.