Du kan bruke det kjøttet, grønnsakene og tilbehøret i paiskallet som du vil ha. God Fredag. Når eg lager noke nytt tar det gjerne dager, veker og måneder før det havner her på bloggen
Ha skinkestrimler i bunnen på paiskallet, så har du over brokkoli og spinat/løk. En deilig pai med masse godsaker, nok til tre kanskje fire, og er det bare to som skal spise, kan resten av paien fryses
Paiskall. Paiskall. Forstek paiskallet i 10 min på 200 grader. Denne paien, med søtpotet, spinat og fetaost, er noe av det beste jeg har smakt når det gjelder vegetarpaier
Tenk på kva kombinasjoner som kan vere gode sammen med eggeblandingen i paiskallet. God Mandag. Idag kommer eg med middagstoppskrift til dere, nemlig middagspai som blei laga i helga
Ta paiskallet ut av ovnen og la det avkjøles mens du lager fyllet. Prikk med en gaffel i bunnen og sett paiskallet midt i ovnen på 200 grader i ca 10- 15 minutter
Fres hakket løk, asparges i biter og strimlet bacon på middels varmeTilsett kyllingkjøttet og la det surre med et par minutterFordel alt i paiskallet og dryss over revet ostHell over sammenvispet egg og melk/fløte, og krydre med salt og pepperStek på nederste rille ved 200 °C i ca
– Hell røren over i paiskallet, sett paien inn i ovnen igjen og stek i ytterligere 10-15 minutter. Her om dagen fikk jeg lyst til å prøve å lege Key Lime Pie
Pai med spekeskinke og cherrytomater. 01. 08. 2016 kl. 14. 12 i. mat. 6 kommentarer. Hei. Pai er populær mat her i heimen, og smaker ekstra godt nå om sommeren
Til en sammenkomst kan du lage to paiskall – så fyller du den ene med f eks skinke og den andre med eventuelt reker eller grønnsaker, kantareller, laks eller du kan lage broccolipai og legge kokt broccoli i paiskallet eller løkpai med forskjellige typer løk som du har surret litt på pannen først – altså – med denne grunnoppskriften så er alt mulig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.