Fyllet består av spinat, fetaost, cheddar og pinjenøtter og smaker nydelig. Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Det er kjempegodt i denne paien, som blir saftig og smakfull. *Disse meieriproduktene i disse mengdene har såpass lavt innhold av laktose at de aller fleste med laktoseintoleranse eller på lav-fodmap diett vil tåle det
Det er flere år siden jeg prøvde meg på pai sist gang. Gjerne sammen med en liten boks med salat. Og eneste grunnen er vel at forrige gang hadde jeg ikke paiform, væsken lakk ut gjennom kakeformen, og selv om den ble god var det litt styr
Og hver gang jeg koser meg medpairester til lunsj, tenker jeg. Jeg elsker pai. Lag deigen ved å ha alle ingredienser i en foodprosessor og kjør til deigen samler seg evt at du klarer å klemme smulene sammen med hendene til en deig
Pai har jeg alltid likt godt. Godt fornøyd med sluttresultatet, så den vil jeg dele med dere. Ofte når jeg lager pai er det for å bruke opp rester jeg har liggende i kjøleskapet
Stek løk på middels varme og ha i spinat, la den steke en stund så den faller godt sammen. Dette blir på ingen måte som vanlig pai, men den er god alikevel
V. i. e. r. s. å. h. l. d. g. k. u. n. t. p. a. j. o. f. m. b. ,. T. I. S. ø. P. 1. 5. 0. 2. v. -. 3. F. y. (. ). 6. 8. L. B. 4. c. A. H. °. C. –. K. /. D. F l. d l
Hemmingsson, som jeg synes er en veldig inspirerende kokebok, brukte jeg restene i en pai. Paibunn. Med tanke på at det var en restemiddag gir vi den terningkast 4. 1 liten boks med oliven og fetaost. 1 liten boks med oliven og fetaost
Kjevle ut deigen og kle paiformen i bunnen og opp langsmed kantene. (English below) Her har du en nydelig pai full av gode smaker som er perfekt til enhver anledning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.