1 )
Kjevle ut butterdeig og kle i en paiform (til stor pai, legger du platene oppå hverandre og kjevler), prikk med en gaffel og forsteik på 200 grader i 10 min
2 )
Stek løk noen minutter i litt olje, og tilsett deretter frossen/fersk spinat og krydder. La surre en liten stund, slik at spinaten damper av seg mest mulig væske.
V. i. e. r. s. å. h. l. d. g. k. u. n. t. p. a. j. o. f. m. b. ,. T. I. S. ø. P. 1. 5. 0. 2. v. -. 3. F. y. (. ). 6. 8. L. B. 4. c. A. H. °. C. –. K. /. D. F l. d l
Håper du fikk lyst til å teste ut denne deilige paienmedspinatogfetaost. Server paien varm og nystekt, gjerne med en grønn salat og hvitøksbrød som tilbehør - og kanskje et glass rødvin
Jeg er glad i mat som smaker mye, så dene paienmed chorizo ogfeta passer meg utmerket. Paien er veldig god å ha med som nistemat dagen etter og kan like gjerne spises kald som varm
Jeg er glad i mat som smaker mye, så dene paienmed chorizo ogfeta passer meg utmerket. Paien er veldig god å ha med som nistemat dagen etter og kan like gjerne spises kald som varm
Smør skivene med sennep, legg på laks og topp med avocado, spinat, agurk, skiver av reddik, og gjerne annet grønt du har i kjøleskapet, drypp over noen dråper god olivenolje og noen dråper presset sitron
Jeg har laget en lunsjporsjon her, så skal du lage en forrett, er det lurt å ha en toast med litt salat under den kremedespinatenog legge laksen på toppen og en mye mindre porsjon både av laks og kremet spinat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.