Pai med røkelaks, spinat og feta
Gunhild i et eggeskall
Gunhild i et eggeskall
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pers
  • 3 porsjoner
  • 1 butterdeig
  • 1 liten løk
  • Spinat
  • 50 g røkelaks
  • 50 g fetaost
  • 1 egg
  • 1,5 dl melk/fløte (gjerne 50/50)
  • 1 ) Kjevle ut butterdeig og kle i en paiform (til stor pai, legger du platene oppå hverandre og kjevler), prikk med en gaffel og forsteik på 200 grader i 10 min
  • 2 ) Stek løk noen minutter i litt olje, og tilsett deretter frossen/fersk spinat og krydder. La surre en liten stund, slik at spinaten damper av seg mest mulig væske.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.