Fyll opp medchili con carne, putt i litt ost og guacamole, så har du en velsmakende middag. Sterke krydder er med på å sette i gang kroppens blodsirkulasjon
Stek det til det får litt farge, og ha det så over i kjelen sammen med grønnsakene og løken. Dagens oppskift handler ikke om pølser, men er et forslag til en chili con carne i LCHF-stil
Chili con carne er spansk betyr chilimed kjøtt (oksekjøtt). Jeg tipper at det hadde blitt "månelyst" om Prior hadde foreslått å bytte ut fårekjøttet i fårikål med kyllinglår
Smak til med salt og pepper, og ha i en boks medchilibønner rett før servering. Skjær, løk, hvitløk, paprika og chili (fjern frøene) i smått, og surr de i litt olje i pannen til løken er myk og blank
* Hell over med kremfløte og sweet chili og topp den med ost. 4 kyllingfileer2 fedd hvitløk2 paprika1 purreløk3dl kremfløte1dl sweet chili saus150gr revet ostrosiner, ananas, cashewnøtter kan også has i. Stekes midt i ovnen på 200*C i ca 20min, serveres med ris
Vend så inn pastaen og smak til med salt og pepper. Serveres med en salt eller brød ved siden av. Veldig greit med 2 for 1 hver tirsdag. Pølsegrytemed karri2 ss solsikkeolje200 g løk , i båter 1 boks mais1 ts karripasta 1 rød paprika , i terninger 1 purre 500 g kjøttpølse4 dl Crème Frâiche6 dl kokt fullkornpasta½ ts salt ½ ts nykvernet pepperKok opp pastaen som du pleier
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.