Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pestomed en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Retten ble i tillegg servert med potetmos og ovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Tørk fisken med kjøkkenpapir og krydre med salt og sitronpepper
Og hvis du vil jazze den opp enda mer kan du lage Innbakt Laks medPesto (oppskrift HER). Jeg liker best å servere den med kokte / dampede grønnsaker av forskjellige slag men vil du ha noe annet er potetstappe et veldig godt alternativ
I serien ny mat for elever på skolen, ble det i går laget ovnsbakt torsk med rød pesto. Serveres med ris og salat med spinat, tomater, oliven og rødløk Og forresten oppskrift til litt færre
Jeg har også lyst å prøve å lage torsk med grønn pesto en dag. Smak til med salt og nykvernet pepper. Nå har jeg endelig fått testet den gule pestoen til Helios som jeg har tatt inn i nettbutikken
Legg dem med skinnsiden opp i en ildfast form og pensle dem med olje. Hjemmelaget pesto (de ferdigkjøpte på glass smaker ikke mye pesto), ovnsbakt paprika, ørret og fettuccine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.