Det var på denne togsturen at jeg - høyt og tydelig - spurte farmor. ", og jeg ikke kunne forstår hvorfor hun litt flaut svarte meg at det kunne vi snakke om senere
Denne er både glutenfri og lavkarbo, lavkarbo vil si at det er brukt ingredienser med svært lavt karbohydratinnhold pr 100 gr vare. 2 ts tagatesse. 2,5 dl tagatesse. Senk temperaturen til 95 gr og stek videre mellom 1- 1,5 t, alt etter hvor stor form du bruker. 2 ts tagatesse. 2,5 dl tagatesse
Proteinrike og/eller lavkarbo brødmat er nemlig ofte bassert på mye egg. Kanel, kardemomme og ingefær gjør at denne er perfekt til oster og kanskje litt syltetøy
Kan si at lillemor ikke liker å kjøre så langt, for da får jeg noen sterke kynnere. Mens vi var på ferie hadde jeg endel prosjekter på gang, men oppdaget fort at jeg hadde glemt det ene garnet jeg hadde kjøpt til et teppe
I tillegg er det viktig at alle ingrediensene er romtempererte, for røren kan lett skille seg. New york cheesecake er en klassisk amerikansk ostekake bakt i ovnen
New York Cheesecake er en herlig, bakt ostekake med masse smak og fylde. 500 g kremost naturell. - La toppingen avkjøle seg i 5-10 minutter slik at den blir tykkere. Sett kaldt i kjøleskap i 1-2 timer eller natten over slik at toppingen stivner og kaken får satt seg. 500 g kremost naturell
Flat iron steak er en mør, grovstrukturert muskel skåret av bogen på storfe. og noen små tomater. Her har jeg servert flat iron steak med ovnsbakte nypoteter, maiskrem, nydelig flambert peppersaus
Flat iron steak skjæres ut av bogen på storfe. Gjør det enkelt i dag og serverer den i tortilla, men den kan serveres som "vanlig" biff, med poteter, grønnsaker/salat og gode sauser
Lysestøping og vasking, slakting og tilberedelse av kjøttmat, flatbrød- og lefsebaking – og når festlighetene nærmet seg, framstilling av kaker til det selskapelige samværet
Skrap sidene med en slikkepott underveis i piskingen for at alt skal blande seg godt. Etter å ha lest meg opp på utallige New York Cheesecake-oppskrifter og sett youtube klipp har jeg endelig landet på denne oppskriften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.