Kjøttbollene lages ekstra store, og fylles med ost-de blir saftige og gode. Ha kjøttdeig/karbonadedeig i en stor bolle sammen med sennepen og krydder/urter, brødrasp, egg og salt og pepper, samt den avkjølte løken
Bland deigen godt med hendene, ja det er klissete. Gjør klar et glass med kaldt vann og en spiseskje, dette brukes for å hindre deigen i å feste seg i handa og på skjea samt hjelper til å gjøre bollene glatte og fine
Bland deigen godt med hendene, ja det er klissete. Gjør klar et glass med kaldt vann og en spiseskje, dette brukes for å hindre deigen i å feste seg i handa og på skjea samt hjelper til å gjøre bollene glatte og fine
Kyllingfilet fylt med urte- og hvitløkskremost, søtpotetpuré og en smaksrik, spicy tomatsalsa. Det var så godt at jeg idag bestemte meg for å forsøke selv, med min egen lille vri der jeg blant annet har blandet ferske urter og fersk hvitløk inn i kremost naturell
Ikke minst er den mye større, og passer nettopp derfor perfekt til å fylle med diverse godsaker. *Hvis du har det tilgjengelig, bytt gjerne ut tørkede urter med friske
Surr bacon tett rundt hele filten og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere. Jevn sausen med maisennamel utrørt i kaldt vann, og smak til med salt og pepper
Start med å forbrede kyllingfileene. Smak til med nykvernet pepper. Annrett på talerken med couscoussalat nederst og legg den ferdig stekte kyllingfilet på toppen
Skal du først ha en god biff er indrefilet tingen, men skal jeg være helt ærlig synes jeg entrecote er like så godt og har mye mere smak enn indrefilet, i og med at entrecote har mere fett, og har fettet mere fordelt i kjøttet , det er fettet som gir den gode smaken på kjøttet
Legger man til ostefylte kyllingfileter og en kremet ostesaus, blir resultatet virkelig bra. For å få noe å blogge om, ender det likvel ofte opp med at en oppskrift kun blir laget èn gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.