Osmansk Gulasj ♫♪
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Det hadde sitt hovedsete i dagens Tyrkia og ekspanderte både mot vest, sør og øst under sin
  • 800 g mørbrad av storfe
  • 1 stk gul løk
  • 200 g sopp
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk aubergine
  • 2 stk tyrkisk paprika
  • 4 stk tomater
  • 2 ss tomatpure
  • 2 beger kjøttfond eller 2 kjøttbuljongterninger
  • 3 dl vann
  • 1 ts sriracha saus
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • (Maizena + litt vann)
  • Sitron
  • Revet mozzarella

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.