Serveres med ris. Oppskrift på Orientalsk Fisk. Ja dette ble en orientalsk smak. Ta av 1 dl kremfløte som piskes – resten av fløten blandes med currypulver og litt salt og helles over
Retten lokket med "Lettvint, raskt og kjempegodt", og da fant den kjapt veien inn i ukeplanen min. Særlig i retter med fløte- eller rømme/creme fraiche-baserte sauser passer det godt
hadde passet med kylling oppi her. Orientalsk gryte. ha i med soppen. Etter de har stekt litt har du i spinat, og lar den steke med til den faller sammen
wpa iframe[src*='viewablemedia. GA_googleAddAttr("Tag", "orientalsk-scampi"). A recipe from “Cattelins Kokebok” (Cattelin’s Cook Book) published in 1977
Tandorilaks med frisk yoghurt med minte og hvitløk, jasminris og mangosalat. Legg laksen på en tallerken og start med å drysse over salt, sukker, tandorikrydder på begge sider
Jeg er ikke så glad i hel kylling (type filet, lår, vinger som ikke er oppdelt) og pasta, og jeg orket ikke begynne med prosjekt ribb kyllinglårene, derfor ble det en ny rett ut av det hele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.