Du kan lese mer om bakgrunnen for drivhuset her. Basilikumen brer seg ut i potene, og det popper opp nye agurker så fort at du nesten ikke rekker å høste
Römertopf eller leirgryte som vivanligvissier på norsk er et fantastisklite kjøkkenredskap. Leirgryte er en gammel og tradisjonellmatlagingsteknikk som brukes over hele verden
Urtene står så nydeligidrivhuset, men vil så gjerne beholde de utover høsten og vinteren. Det å fryse de som de er føler jeg ikke helt funker bra, så jeg mekka sammen noe urtesalt
Den spirer raskt, og etter et kort opphold idrivhuset plantes den i komposthaugen. Squashen er plantet ut i kompostkassen, og begynner sinrikeblomstring
Og hjemmelaget pesto med basilikum fra drivhusetselvfølgelig. Ja tvers i gjennom middagen altså. Vi bruker sashimikvalitet fra Frøya, Norges nye sjømatøy
Vi elsker kokebøker. Itillegg kommer de som er plassert i hyller på hjemmekontoret vårt, pluss noen som vi har lagt klare til salg i vår andre virksomhetGanskeFint
Hvisbiene kommer tilidrivhuset fjerner du hannblomsten, som har en enkelt stilk. Snu glassene rett etter at agurkene er lagt i, da er du ganske sikker på at de holder seg lenge
Jordbærene og grønnkålen kommer opp under den hvite duken, Og idrivhuset er alt vel. Bringebærenetil høyre har fått nettet over seg, aspargesene imidten er høstet for iår, bare bregnene får blomstre seg ferdige (bak de tre buskene)
Når du har for mye issalatidrivhuset, er det jo greit å tilberede den litt anderledes. Servert med et kjølig glass riesling fra Østerrike ble dette faktiskveldig godt
…gleder meg til å komme igang med “drivhuset”. Jeg er heldig jeg. Nå sitter jeg og slapper av i sofaen, mens lilleprinsen leker med store prinsen på gulvet
Alle urtene står inneidrivhuset fortsatt -. og de fleste trives med det. juni. Og det er livi alle - selv koriander og dill som jeg pleier å slitelitt med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.