180 grader,
og kok opp en stor kasserolle med vann. Når vannet koker har du bagles i vannet – kok et par stykker om gangen, et par minutter på hver side. Ta de ut av vannet, tørk dem med et tørkle, sett dem på et bakebrett dekket med bakepapir. pensle baglesene med sammenhvispet eggehvitte. Etter dette strødde jeg linfrø oppå, det er nok minst like godt (om ikke bedre) med Valmuefrø. Stek midt i ovnen i 35-40 minutter Kommentar;
For noen år siden prøvde jeg meg for første gang på glutenfrie krumkaker. Egg gjør som kjent underverker når det gjelder å binde ting sammen, og det motsatte må absolutt kunne sies som det lyse, glutenfrie melet som brukes som erstatning for hvetemel
Glutenfritt sukkerbrød bakt på potetmel og glutenfri fin kakemiks. Fyll kaken gjerne med vaniljekrem - bruk Freia sin kakefyll med vaniljesmak og tilsett havremelk istedet for vanlig melk hvis du har melkeallergi
Glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie boller (uten egg). 08. 02. 2016 kl. 18. 24 i. Kosthold. 2 kommentarer. Oppskriften er fra Wenches kjøkken (trykk HER), med noen endringer
Glutenfri pai med fiber. 05. 04. 2016 kl. 16. 30 i. Glutenfri mat. Én kommentar. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man lager paien jeg la ut i mitt første innlegg på bloggen, så jeg tenkte å dedikere et eget innlegg til den
Glutenfrie og lavkarbo mini-pannekaker. slik lages de enkelt. 25. 01. 2017 kl. 14. 53 i. mat. 4 kommentarer. Hei. Visste du at det er veldig lite karbohydrater i kokos
Suksessterte (glutenfri og sukkerfri/lavkarbo). 15. 05. 2014 kl. 17. 24 i. Kosthold. 8 kommentarer. Utrolig god kake som er enkel å lage - og som de fleste liker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.