SwissMeringueButtercream. Jeg liker veldig godt å lage ting med masse farger. Det å kle hele kaker med strøssel gir kakene et sterkt og fargerikt uttrykk
Italiensk marengs frosting er det jeg foretrekker å froste både kaker og cupcakes med. Det er en glatt og silkemyk frosting som smaker mye bedre en den tradisjonelle smørkremen laget av smør og melis
Italiensk marengs frosting er det jeg foretrekker å froste både kaker og cupcakes med. Det er en glatt og silkemyk frosting som smaker mye bedre en den tradisjonelle smørkremen laget av smør og melis
Her har jeg laget en rosa utgave med swiss menringue smørkrem inni og den var nydelig . Jeg har fått skikkelig dilla på franske makroner så det kommer nok noen innlegg om det innimellom
Lækker svampet chokolade muffin med en lækker cremet chokolade swissbuttercream merinque på toppen. Blåbær cupcakes med SwissButtercream Merinque og Cupcakes med chokolade, lakrids og hindbær
Chokolade cupcakes med SwissButtercream Merinque og Cupcakes med chokolade, lakrids og hindbær. PrintBlåbær cupcakes med SwissButtercream Merinque Forfatter
Lemon Meringue CheeseCake. Whisk until the meringue on medium/high speed until it is nice and fluffy, add the vanilla paste and ground almonds and blend
Hi everyone, Today I made this pretty meringues roses, and posted it on instagram, so many ask for the recipe so I thought I do another blog-post today just for You that asked
The one donut that caught my eye was the one called lemon meringue donuts, oh…. I topped these donuts with a classic swirl of fluff, fluff = meringue and torch the top
Buttercream wedding cake med isblå roser. Personlig synes jeg buttercream er noe ekstremt mektig, men liker man ikke marsipan, så er jo dette ett alternativ
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.