Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Etterpå kan du surre kyllingen i bacon eller skinke ved bruk av hyssing tannpirkere/cocktailpinner. Ha i ønsket mengde soltørkedetomater, og avslutt med et godt dryss valgfri dressing eller olje, og eventuelt salt og pepper
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkedetomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. Det smaker også godt med parmesan som ostedryss til slutt
Fyll med basilikum, soltørka tomat, hvitløk og parmesan. Mos blandingen med en stavmikser. Legg spekeskinkeskivene slik at de overlapper hverandre, og slik at du får rulla det rundt kjøttet
Mange forbinder nok fyltetomatermed varmebehandla tomater som er fyltog gratinert med ost på. Men desse er fyltmed en frisk og krema blanding med masse sommersmak
Denne gangen fylte jeg de medmed mangold, har fåremelksost og et lite dryss brødsmuler. Noe av det beste jeg vet er å denge de skikkleig flate, og fylle de med alskens mulig godt
Brettet skal stå midt i ovnen og det fungerer best med varmluft. Tomater tørket på denne måten holder seg lenge i en liten glassbolle dekket med plastfolie i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.