Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
De er kjempegode med ost eller syltetøy på. Ha deigen på bordet og kna den godt sammen. Bare pass på at de er omtrent like store på samme stekebrett, så alle steker seg ferdig på samme tid
Første gang jeg satte tennene i et av polarbrødene, tenkte jeg at det var seigt, omelettaktig og lite godt, men etter noen tygg og med riktig pålegg ble de raskt en favoritt
Ha deigen over på en benk eller et bord og elt inn resten av melet til du har en fin og glatt deig. På disse har jeg brukt en Bever kake-utstikker som vi fikk i Kristiansand Dyrepark for noen år siden
Oppskriften er fra Nicolas Vahé som har utrolig mange deilige gourmetprodukter. Jeg besøkte standen deres på interiørmessen i helgen og fikk smake på masse godt
Jeg søter oppskriften med stevia. Barene er sukkerfrie, rike på fiber og stappfull av protein. Bare pass på at de ikke står for lenge om du har tenkt å dele dem
) Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking. Culinaria Spania har fantastiske bilder ogoppskrifter fra det spanske kjøkken
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Skjær tomater og squasj i skiver og legg lagvis tomater i bunnen på en lasagneform (husk å krydre mellom lagene), hvitost oppåog squasj, et lag til med hvitost og tomater og tilslutt toppe med hvitost i skiver over det hele
Det er en av de oppskriftene som folk stadig spør om, og som man lager om og om igjen. Den er kjempegod til grillmat og et godt alternativ til potetsalaten
Polarbrød har lenge stått på to do listen min, men siden stort sett alle matbloggere har sin versjon av disse brødene måtte jeg forske litt før jeg fant frem til en oppskrift som du ikke finner alle andre steder
Ha mel på kjøkkenbenken og kna deigen til den er smidig. Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Lik dette
Ha deigen over på en benk eller et bord og elt inn resten av melet til du har en fin og glatt deig. På disse har jeg brukt en Bever kake-utstikker som vi fikk i Kristiansand Dyrepark for noen år siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.