Så i dag deler jeg oppskriftenpå min absolutte favorittfocaccia. Da hun spurte om oppskriften, oppdaget jeg til min store overraskelse at den ikke ligger ute
Her kommer det oppskriftpåfocaccia, noe som er utrolig godt til salater og grillmat. Bre deretter deigen ut i en langpanne, ta olivenolje på hendene så går det veldig lett
Nå er det helg igjen og idag vil vi dele med dere en oppskriftpåfocaccia. Visst du har, kan du bruke ferske urter til pynt oppåfocaccia rett før servering
Hell en god slump olivenolje over deigen og vend på den så alle sidene blir dekket av olje. Dette er en grunnoppskrift som kan tilpasses etter smak og behag og bruksområde
Nå skal du få oppskriftpå en av de bedre focaccia brødene. Oppskrift. Bank på brødet. Elt alt sammen i 10 minutter på lav hastighet til deigen er smidig. Hev brødet til dobbel størrelse, stek på 190 grader i 25 minutter. Hvelv det over på en rist og kontroller deg selv i 30 min før du setter kniven i det. 25 minutter Bank på brødet
Legg på litt frisk rosmarin etter at focacciaen har stekt i ca. Deigen skal være litt klissete og ikke så fast, så pass på at du ikke har i for mye hvetemel
Ha bakepapir på ett stekebrett. Focaccia. Legg deigen på brettet og press den utover. Saftig smaksrik focaccia som passer veldig godt til suppe, middag, smørbrød etc
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.