Om ikkje anna, så kan Far min sitt kjøkken gje deg ein nesten bombesikker metode for å sikre deg ei sjukt saftig svineribbe medsprøsvor til jul, to resultat som nesten er ei sjølvmotseiing
Jeg kommer ikke til å komme med noen revolusjonerende måte å få til sprøsvor her, jeg bruker stort sett den samme versjonen med damping som de aller fleste
Denne siste halvtimen er til for at svoren skal bli gyllenbrun og sprøstekt, følg nøye med på tempraturen slik at den ikke svir seg(dette går ufattelig fort)
Å steke en svineribbe kan gjøres på mange forskjellige måter, og mange har nok sine egne "knep" for å få sprøsvor, og andre igjen synes det er vanskelig med svineribbe
noKvelden i forveien gnidde jeg ribben med salt og pepper i massevis, + at jeg la på hele pepperkorn (Krydderia) og pakket den inn i aluminiumsfolie og lot den stå i kjøleskapet til neste dag, men dette må gjerne gjøres lengre tid i forveien
I bunnen av stekeovenen setter du en jerngryte med ca. Hvis det er noe som gjør meg sprø (ha-ha), så er det å finne ut at baguettene jeg laget ble myke som loff
Nå må du frem med lankene og kna massen sammen. Disse kjeksene er bakt med kun 4 ingredienser, og du kan variere i det uendelige. Skru av ovnen, sett døren på gløtt og la de stå i 10 minutter til for å få sprø kjeks
Forvarm ovnen til 200 grader. Eggene piskes lett. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Del deigen i 8 biter som du ruller til runde boller og legger på bakepapirkledd stekeplate
Det gjekk heilt fint å lage pepperkakene med desse ingrediensene, men vær obs på at smaken blir litt annleis og pepperkakene blei heller ikkje like sprø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.