1 stk
vaniljestang eller 1 ts vaniljepulver, 4 dl melk, 2 ss kakaopulver, 2-3 ss sukrin, 100 gram mørk kokesjokolade (minst 70 %), ½ ts rød chili (fersk), en pose med mini-marshmellows.
Jeg vet at mange synes det er et pes å lese gjennom masse tekst for å komme til oppskriften, så nå skal jeg gi dere den først, så kan dere velge om dere vil lese det andre etterpå
Server suppenkald med et godt dryss av friske krydderurter som er finhakket. Ha alle ingrediensene, utenomkrydderurtene, i enblender og blend til du har en jevn suppe
Paiene serveres kalde, og kan lages til på forhånd. Prikk deigen med gaffel i bunnenpå hver form. (bruk k-kroken) Spe med kaldt vann til deigen samler seg
Her servert på dei koselige fisketalerkane eg nyleg har arva. Kok opp vatn med litt salt og noken laurbærblad og la laksefileen trekka i ca tretti minutt
*Når jeg har skrevet melon i oppskriften foretrekker jeg å bruke denmelonen som heter piel de sapo. Hva man orker å spise når det er så varmt begrenser seg,og å stå på ett kjøkken med varme kokeplater frister ikke heller stort,derfor er dennetapasen super
TOM KHA GAI - en deilig smaksbombe av en suppe med et lass av næring ♥ Oppskrift her. SØTPOTETSUPPE - smakfull, fløyelsmyk og supersunn ♥ Oppskrift her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.