Idag skal vi ha omelett til middag, da blir det horn til med godt smør på. Ha på ønsket topping. #horn #morshjemmebakte #gjærbakst #godtno #oppskrift #matprat #bakemamma #kjøkkentjeneste
Oppskrift finner du HER. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Legg hornet med spissen ned på et bakepapirkledt stekebrett. Ha på ønsket topping. #horn #morshjemmebakte #gjærbakst #godtno #oppskrift #matprat #bakemamma #kjøkkentjeneste #mamma #matfoto #baker
Bøy hornene litt og legg dem på bakepapirkledt stekeplate. Ha leiven på bakebordet og del den i to. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Leo ønsket innbakte hornpå matpakken når klassen skulle på tur. Du kommer langt med ost, kokt skinke, kalkunpålegg, falukorv, spekeskinke eller annet godt
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriftenpå luftige horn og fylle dem med ost og kylling
Oppskriften tok jeg litt på øyemål og fant på selv. I går så fikk jeg så utrolig lyst påhorn med ost og skinke i helgen og boller, så i går kveld blei det skoleboller og i morges når jeg stod opp begynte jeg å bake horn med ost og skinke
legg på fyll å brett fra den største delen og inn mot spissen. legg spissen ned på stekebrettet. pensle på egg på toppen og topp me valmuefrø eller annet
Legg på biter av skinke og ost på den bredeste delen. Hornene skal nå etterheves i ca 35 minutter før du pensler dem med sammenvispet egg og topper med Chiafrø. Stekes i midten av ovnen på 225 grader i 10- 12 minutter
En god ting kan ikke sies for ofte, og med det i bakhodet velger jeg å dele denne oppskriften igjen. Disse hornene har jeg skrevet om før, og de er et av de mest besøkte innleggene på bloggen
Legg de små hornenepå bakepapirkledd bakeplate og sett de lunt til etterheving i ca. Deigen kan settes med kald væske og heves over tid, eller bruk lunken væske og deigen heves på ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.