Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Heisann, da er det en ny uke med nye muligheter. Riv squashenog klem ut en del av væsken. Rør inn egg, mel, finnrevet fersk parmesan, finnhakket fersk basilikum og salt
Rør gjennom vårløk, så dryss med koriander og server med noen limebåter. Varm opp pastaen i en stor kjele og stek squash for noen få minutter før godt belagt i pastaen
Her har jeg servert laksog salat med amandinepoteter som først er kokt og så stekt i grillpanne, samt en dressing av lettrømme, hakket gressløk, salt, pepper, litt sukker og sitronsaft
Bland Crème Fraîche med urtene. laksefiletene i pene serveringsstykker og legg dem oppå grønnsakene. Legg squashskiverog purre og vårløk lagvis i formen
Da er laksen på grensen til gjennomstekt, og det er akkurat perfekt etter min smak. Bakt laks. Kjør basilikum, pinjekjerner, hvitløk ogparmesan til glatt pure i en foodprosessor eller med en stavmikser
Lakselasagnemed røkt laks, dill ogparmesan var noe jeg aldri før hadde smakt før jeg leste gjennom Norges største mat-magasin Tara Smak og fant denne oppskriften
kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.