Ovnstekt lakspå grønnsakseng med amadinepoteter. Jeg brukte frossen laks derfor så lang tid. Skrell og kutt gulrøtter i tynne skiver, squash i små firkanter, asparges og sukkererter i biter
Stek de noen sekunder på hver side i stekepanna. LaksSkinn og benfri filet. Fløtegratinert squash. Skjær squashen i skiver og bre ett lag i bunnen av formen
-) Jeg hadde rester fra laksen igår og ville bruke denne. Kutt laksen i biter og rør inn. 1 ferdigstekt laksefilet uten skinn og ben. 1 squash. Varm oljen i panna, strimle squashen med med juliennejern og surr squash og purreløk litt i oljen, ha så i 1-2 ss smøreost med urter, jeg brukte soyaost da jeg ikke skal ha melkeprodukter. 1 ferdigstekt laksefilet uten skinn og ben. 1 squash
Ha laksefileene i ildfastform, med litt olivenolje i bunn. Sett ovnen på 200 grader. Ha så opp i grønnsaker og mandler og stek på middels varme i 10 min
Retten er lettvint å lage og det at den også er supersunn blir en fin bonus på toppen. Karri og cayennepepper gjør denne laksemiddagen spennende og gir masse god smak
Fordelen ved å ha en kjæreste som liker å lage mat er at han finner nye måter å tilberede ting på. Legg laks, gulrøtter og squash i en ildfast form med hvitløksolje
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
I dag kommer oppskrift på en nydelig laksemiddag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Smør på ett godt lag med pesto pålaksefiletene. Pesto kan du selvsagt lage selv, men hvis det skal gå fort unna er det helt greit med ferdig pesto på glass
Nå elsker jeg salt og røyksmak og synes røykelaks er triste greier om den blir for tam i smaken, så neste gang skal jeg ha enda mer salt på, selv om de mengdene jeg skriver her i bloggen er litt i overkant av det som blir anbefalt i de fleste oppskrifter
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.