Hell sausen over og topp det hele med litt strøkavring. Når du tiner frossen fisk renner det gjerne unna litt vann, da blir vekten lavere, det er kjekt å ha i bakhodet med tanke på mengde
Her om dagen fikk jeg så lyst på fiskegratengen min, tror det må være en avfavorittene mine – er jo ikke uten grunn at den fikk sin hedersplass i Sunnere & sterkere
Rør avog til så det ikke brenner seg fast. Tin torsken på kjøkkenpapir og del i biter. Noen serverer fiskegratengmed kokte poteter, smeltet smør og litt frisk sitron til
For eksempel byttet jeg ut poteter med en blanding av grønnsaker, parmesanost ble byttet ut med revet Norvegia&Jarlsberg og hvetemel ble byttet ut med johannesbrødkjernemel
Tilsett potet, fisk og resten av smøret, og sett på lav/middels varme. Skal jeg ha fisk til middag, så er en hjemmelagetfiskegrateng noe av det beste jeg kan få
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.