Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Fredag. och jag har semester. ) Hela nästa vecka är jag ledig. Den som spar han har. I helgen väntas trevligheter här hemma, då det årliga Kusinslaget går av stapeln
Det er en oppskrift på en sprudlende punsj som er deilig å drikke på sommern snår det så varmen. Jeg abonerte på matbladet spis bedre og det var i mai nr09 jeg fant denne gode oppskriften. ) 09 jeg fant denne gode oppskriften
Bland vann, eplejuice og husholdningssaft i en kasserolle. Tilsett ingefær oppskåret i skiver, stjerneanis, nellikspiker, kanestang, saften av en halv sitron og skallet av én halv appelsin
La oss ta en titt på oppskriftene. 1/2 til 1 kalkun-fyll oppskrift med tranebær, epler, bacon og urter. 1/2 til 1 kalkun-fyll oppskrift med tranebær, epler, bacon og urter
#mat #matblogger #oppskrift #tips #diy #inspo #tapas #kos #kosemat #lørdagsmat #bacon. 1. Lørdags-tapas. I dag er formen mye bedre, hurra for det, og jeg kan fortelle litt om lørdagen
Eller hvorfor ikke en ekte svensk juleskinke som de gjør det på Forsmark Herrgård, etter en oppskrift jeg fant i et noe tilårskommet nummer av det svenske matbladet Gourmet
kutt opp pure løken, pura må skjæres på langs for å skylle bort jord skitt den vokser i jorda. 1 så kutt pura begg halv delene i skiver frem til det grønne og riv av det stygge eller kast
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.