Men jeg har funnet ut at kunsten er bare å servere og late som ingenting. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Du får verdens enkleste pannekakeoppskrift i kveld. OG den er prøvd ut på et kritisk testpanel. Megapannekaken ser litt «fluffy» ut på dette bilde fordi den akkurat er tatt ut av ovnen, men den synker sammen etterhvert
Stek så pannekakerpå vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Separer eggeplommen og hviten og ha det i hver sin bolle. Varm en teflonpanne på middels sterk varme. Skje i røren ett par pannekaker av gangen i pannen
Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Jeg elsker duften av pannekakerpå morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær. Disse pannekakene kan også spises med brunost, egg eller annet pålegg
Disse pannekakene kan de fleste spise da de er glutenfri og kan også lett gjøres laktosefri da du kan bytte ut melken med feks soyamelk eller havremelk
En kveld på Bouchon Matprat fra San Francisco An evening at Bouchon Vinsmaking hos Robert Mondavi Selinas-området og frityrstekt artisjokk Frokost og veimat Ketsuya Restaurant og Sushi i LA Italiensk i LA New York og Las Helles Det gir litt ekstra smak til pannekakene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.